Over mij

Dit bericht is eveneens beschikbaar in: Engels

Bert

DotBert – dotbert.loedeman.nl – is mijn .NET blog. Deze blog is in eerste instantie bedoeld om het verspillen van tijd te voorkomen vanwege het lastisge zoeken naar die ene fantastische oplossing voor een specifiek .NET uitdaging. Mijn eigen nut is dus zeker een reden voor deze blog. Deze blog is zeker niet bedoeld voor sociale contacten; als je iets van mijn sociale leven wilt volgen dan  raad ik je aan om de blog van mijn dochtertje Lisa eens te bezoeken (zie de link hieronder) ;) .

Wie ben ik? Ik ben Bert Loedeman, een jonge .NET professional. Mijn persoonlijkheid kan aardig worden samengevat met de volgende woorden:

◆ Enthousiast
◆ Zelfverzekerd
◆ Mensen-mens
◆ Precies
◆ [Valkuil] soms wat snel verveeld.

Sinds eind 2004 specialiseer ik me in .NET. Ik heb meegewerkt aan de architectuur/ontwikkeling van een grote retailapplicatie bij NedFox. Hier heb ik me ook verdiept in SQL Server 2005.

Na 3 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik eind 2007 gevonden bij Seven Stars. Hier ben ik nog steeds erg blij aan het werk.

Mijn eerste opdracht bij SSPS was een architectuurjob bij De Friesland Zorgverzekeraar (DFZ). Doel van deze job is het neerzetten van een onderhoudbare set aan interne applicaties om de klant beter te ondersteunen bij de groei. Ik zou 9 maanden blijven, maar het heeft iets meer tijd gekost om hier weg te komen ;) .

Sinds januari 2012 heb ik een klus als project manager voor SchoolMaster op een groot Agile software project.

Af en toe geef ik cursussen in klein comité, om beginnende ontwikkelaars een .NET ‘boost’ te geven. Ik heb een belangrijke rol gespeeld in de oprichting van kennisdelingsevenement Zwolle Shares .NET.

Ik ben MCPD Enterprise Developer (.NET 2.0 en 3.5). Ik werk vaak als architect of team lead. Sinds de cursus Certified Scrum Master in mei 2011 ben ik gecertificeerd Scrum Master.

Naast mijn technische hobby’s houd ik mijzelf bezig met fotografie, hardlopen, volleyballen en sinds 2009 motorrijden. Ik ben de trotse eigenaar van een Suzuki Bandit 1200 S ;) .

Behalve betaald werk doe ik ook vrijwilligerswerk (vooral kerkelijk): ik zit in 3 besturen (2 commissies en één vereniging). Ook heb ik mijn EHBO diploma gehaald.

Naast het eerder genoemde komt mijn belangrijkste aandachtspunt: tijd vrijmaken voor mijn vrouw, Petra, en onze schitterende kinderen Lisa (2008) en Aran (2012).

Specialiteiten:
✔ Softwarearchitectuur
✔ Scrum
✔ C#
✔ .NET
✔ SQL Server
✔ MCPD
✔ Tridion
✔ Umbraco

Aarzel niet om contact met me op te nemen over willekeurig welk .NET gerelateerd onderwerp! Ik zal proberen alle vragen te beantwoorden (tenzij ze écht heel dom zijn :P ). Je kunt me bereiken via het onderstaande contactformulier.

Groet, Bert

 

Contact me 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message